USB-C kabels op voorraad!

NIEUW USB C kabels tot 4.6 meter

Computers met USB C zijn er al een tijdje, en camera’s inmiddels ook. En nu is er dan ook een Tether Tools kabel met USB C aansluiting. Dus “ditch the dongel” en sluit je camera rechtstreeks met een Tether Tools USB C kabel aan op je laptop. USB C heeft een flink aantal voordelen, zoals dat hij geen boven of onderkant heeft, dus makkelijk aan te sluiten is en naast de hogere snelheid kan er ook meer stroom door USB C. De meeste camera’s laten zich ook opladen via USB C tijdens het tethered schieten. Dus hoef je nooit meer je accu eruit te halen om op te laden of een reserve accu mee te nemen.

Er zijn 3 soorten USB C kabel: van USB C computer naar USB C camera, van USB C computer naar gewone camera en gewone computer naar USB C camera.

Nu te koop op https://store.frankdoorhof.com