Voor deze fotografen is draadloos schieten cruciaal

Van midden in het bos, tot de ingang van een groot stadion. Als je op een drukke plek bent kan de Case Air Wireless een oplossing zijn om je camera op afstand te bedienen en in te stellen. Je kunt de previews zien op je smartphone of tablet en hij slaat de foto’s gelijk op.

VOOR DE SPORT FOTOGRAAF

Het is heel gemakkelijk om de liveview via je smartphone te bekijken en op afstand je camera te triggeren en settings van de je camera te veranderen. Maakt foto’s op onverwachte standpunten, bijvoorbeeld waar je zelf niet bij kan, want je hoeft je camera niet zelf vast te houden.

Tether Tools Pro Scott Kelby nam de case air mee naar een wedstrijd van de Atlanta Falcons en maakt een gave video: “de Case Air is super licht, slim ontworpen en in 1 tel aangesloten” (Zie Scott hier schieten met de Case air)

VOOR DE NATUURFOTOGRAAF

Internet of netwerk is niet nodig, je maakt verbinding met je smartphone, tablet of laptop en je kunt je camera bedienen. Zet je camera op een statief, ga zelf lekker binnen of beschut zitten en maak foto’s op afstand, in open veld haalt de Case Air wel 45 meter

Fotograaf Michael Hickman Jr. gebruikte de Case Air naast zijn vogelhuisje. Kijk zelf wat er gebeurt.

VOOR DE SELFIE FOTOGRAAF

Gebruik de live view voor compositie en druk af. Dit is een makkelijk manier om de hele familie op de foto te zetten bijvoorbeeld tijdens de vakantie of feestjes. De foto’s staan gelijk op je smartphone of tablet. Verander de instellingen zonder steeds naar je camera toe te lopen.

Dus nu heb je geen excuus meer om je profielfoto regelmatig up te daten. Omdat je ziet wat je doet kun je makkelijk je licht of pose aanpassen. De volgende video van Jeff Carpenter geeft je meer tips voor het maken van zelfportretten. En hij laat ook nog even zien waarom hij de timer nooit meer gebruikt. Hij laat je ook weten welke apparatuur hij gebruikt.

Link naar originele artikel