Van zonsondergang tot zonsopgang met de Case Relay

Timelapse van een Schotse vuurtoren

Tegenwoordig gaan de batterijen van je camera best lang mee. Maar  dat is nog niet lang genoeg voor een timelapse van meer dan 12 uur.  Daarom gebruikte de Schotse fotograaf Alasdair MacLeod de Tether Tools Case Relay Camera Power System voor oneindige stroom en maakte hij prachtige foto’s van de vuurtoren.

Hij maake een timelapse van de Mull of Galloway vuurturen. Die ligt op het meest zuidwestelijkse punt van Schotland. En hij schoot niet alleen de vuurtoren, maar ook de melkweg. (zie foto hierboven)

The sunset to sunrise shot was over 12 hours, 5 hours longer than my Nikon battery would last on its own,” explains Alasdair, “so without Tether Tools Case Relay, this timelapse would not have been possible.”

 

Met de Case Relay Camera Power System heb je alles om je camera continu van externe stroom te voorzien door middel van een accu of gewoon uit het stopcontact. Hij heeft een ingebouwde batterijtje waardoor jij makkelijk je accu kan wisselen. Je kan een gewone accu (bijvoorbeeld het batterij pack om je telefoon op te laden) maar ook de Tether Tools 10,000mAh gebruiken. De Tether Tools accu heeft handige lichtjes waaraan je kunt zien hoe ver hij leeg is.

Nu weet je zeker dat je de hele nacht kunt schieten. Of je nu de sterren fotografeert, timelapses of video maakt. Met de Case Relay zit je noot meer zonder power.

Bekijk hieronder de video van Alasdair