“Client Lock” mode toegevoegd aan de Case Air

Klein en compact maar met grote prestaties. De Case Air Wireless maakt indruk op veel fotografen en opent de deur om op afstand te fotograferen of mee te kijken!

Tether Tools werkt hard om de Case Air en de app te verbeteren. Er komen regelmatig updates uit om onder meer de snelheid en performance te verhogen. Er zijn al veel features toegevoegd zoals bijvoorbeeld om RAW bestanden versturen UIT te zetten als je JPG en RAW schiet.

 

En nu is de “Client Lock” mode toegevoegd.

Laat je je klant meekijken op de tablet, dan wil je natuurlijk niet dat hij de camera settings kan aanpassen of dat hij de camera kan bedienen met de ontspanknop. Je wil dat hij alleen de binnekomende foto’s ziet en eventueel vooruit en achteruit kan swipen.

Zet de “Client Lock” mode aan.

Dat gaat heel makkelijk in de app. Er zijn 3 stappen:

1 ga naar de settings en selecteer ENTER de Client Lock

2 kies een 4 cijferige pincode (wel onthouden)

3 je krijgt een bevestiging

Geef de tablet of smartphone terug aan je klant/kijker. Die kan nu alleen de foto’s zien en voor en achteruit swipen

Om de “Client Lock” mode weer uit te zetten volg je de stappen in omgekeerde volgorde, hier komt de pincode weer van pas. Let op: dit werkt alleen met de IOS en Android app. Dus nog niet voor MAC en Windows