Hoe moet je de Case Air bevestigen als je een trigger of speedlight gebruikt?

De award winning Case Air Wireless Tethering Solution wordt geleverd met een hot shoe mount en zie je op foto’s vaak op de hot shoe van de camera. Dus nu komt als snel de vraag: “Waar laat ik dan mijn trigger?”

Daar zijn een paar oplossingen voor.

  • Gebruik een ¼” to ¼” -20 spigot (RS617) om de Case Air aan de ónderkant van je camera vast te schroeven
  • Laat hem gewoon aan je camera hangen met de meegeleverde keycord. De keycord klik je er ook zo af. De Case Air is zo licht dat de camera niet uit balans raakt. Bekijk het filmpje hoe je de keycord moet monteren hier.

  • Als laatste is er nog de Extension Bar (RSEX8). Daar kun je je trigger, maar ook microfoon of ledlampje , telefoon of iets anders op zetten. Omdat de Bar geen signaal doorgeeft, moet je een trigger apart aansluiten op je camera.

Kijk bij de verkooppunten voor dit product.