De Rock Solid Low Boy Roller RSLBR81

Nieuw

De Rock Solid Low Boy Roller RSLBR81

De Low Boy Roller werkt perfect samen met elke Tether Table Aero om de ultieme rijdende werkplek voor je laptop te maken. Onmisbaar als je tethered gaat schieten.

De stevige rubber wielen hebben elk een rem. En de stand is in hoogte verstelbaar tot maar liefst 180cm. De rubber ringen in de stand voorkomen schokken tijdens het rijden. Ook handig is de clip om de kabels netjes te geleiden langs je stand. De draaiknoppen zijn ook van metaal dus onverwoestbaar.

Deze stevige basis voor elke tafel kan maar liefst 25KG dragen, dus ook een beeldscherm of televisie. De poten kun je makkelijk inklappen om de Roller op te bergen/mee te nemen in je auto.

Wat is dan het verschil met de Rock Solid Tripod Roller?

 

De Low Boy Roller heeft zijn poten optimaal gespreid voor een solide basis. Bij de Tripod Rolller kun je dit verstellen. De Low Boy Roller is een complete verrijdbare stand terwijl je bij de Tripod Roller zelf je stand moet monteren, Ook kan hij minder gewicht aan (maximaal 15KG) De Tripod Roller is ook echt bedoelt om mee te nemen en komt daarom met een draagtas.

 

Beiden komen met levenslange garantie