4 manieren om je Tether Tools’ Look Lock anders te gebruiken.

De Tether Tools’ Look Lock Systeem is origineel ontworpen om je smartphone op de hot shoe van je camera te kunnen zetten. Hij is ontworpen om de aandacht vast te houden van één van de moeilijkste onderwerpen: kinderen. Fotografen kunnen hun ogen gefocust houden terwijl er een favoriete video of app speelt op je telefoon boven op de camera. De Look Lock werkt trouwens ook prima met huisdieren.

Maar net als de meeste van Tether Tools producten kun je de Look Lock op verschillende manieren gebruiken. Hier zijn de 4 meest creatieve en originele ideeën.

Maak je eigen teleprompter

Wanneer je apps gebruikt zoals ProPrompter en Teleprompter Pro kan de Look Lock je video’s en script bij houden zodat je telefoon een makkelijk verplaatsbare teleprompter wordt. Perfect voor het maken van video’s op locatie, in de studio of met het maken van een vlog.

Maak video’s en foto’s tegelijkertijd

Draai simpel weg je telefoon om en neem een video op terwijl je foto’s aan het maken. Dit is een makkelijke manier om leuke behind-the-scenes te makenn. Je kunt het ook gebruiken voor Facebook live, YouTube live of ander direct video contact.

Als voorbeeld, je bent op een verjaardagsfeestje en je wilt graag een video van de groep die een verjaardag lied zingen EN een foto van de jarige die de kaarsjes uit blaast. Look Lock komt te hulp! De perfecte oplossing voor een moeilijke situatie. Wel even oefenen!

Maak er een action cam aanvast voor een First-Person video

First person shooters zijn helemaal in. En nee we hebben het niet over de laatste Call of Duty game, we hebben het hier over point-of-view (POV) videos van fotografen die een GoPro gebruiken als actioncam!

Het enige wat je hoeft te doen is de Look Lock’s LoPro Phone Mount er af te draaien en een GoPro Tripod Mount er op te zetten en je bent klaar om te gaan. Zo makkelijk is het. PS: andere actioncams gebruiken vaak een Go-Pro mount of universele mount.

Naast het maken van een interessante behind-the-scenes video’s, is het een goeie manier om als fotograaf te zien hoe je zelf reageert als je onder druk staat of enthousiast bent.

Gebruik je telefoon als beeldscherm voor tethered schieten met de Case Air.

Tethered schieten ken je natuurlijk al. Draadloos naar je telefoon schieten kan met de Case Air. De display van je telefoon is veel beter dan die van de meeste camera’s . Dus zo kun je makkelijk foto’s checken op een groter scherm, in hogere resolutie, of zelfs gelijk naar je telefoon schieten.

 

Kantel de arm naar jezelf kies zelf de beste plek. De Case Air Wireless Tethering Remote App is perfect voor het controleren van een time-laps of checken van geavanceerde camera instellingen zoals exposure settings, bracketing of HDR.