Tech Tip: Unboxing and Setting Up Your Case Air Wireless Tethering System

Tech Tip: Unboxing and Setting Up Your Case Air Wireless Tethering System

Award winner Case Air Wireless Tethering System maakt het makkelijk om foto’s vanaf je camera naar je smartphone, tablet of computer te sturen. Bovendien kun je vanaf je apparaat je camera besturen, focus bepalen, exposure, time lapse en nog veel meer instellen. Koop je Case Air hier

Heb je al een Case Air lees dan vooral verder, maar download eerst de app.

First things first. Er zit een quickstart handleiding in de doos. Onder de Case Air zitten nog meer accessoires. Het is handig om het quick-release koordje aan te sluiten. Haal de vishaak tool en het koordje uit de verpakkingKlik het koordje los, zodat je 2 delen hebt. Druk een kant van het koordje in een van de vierkante gaatjes boven op je Case Air

Gebruik de vishaak om het koortje uit het gaatje te trekken. Als dat lukt ziet het eruit als op onderstaande foto. Klik het koortje weer aan elkaar en klaar. Bekijk ook de video hierover

Nu moet je de Case Air helemaal opladen. Daarvoor wordt de juiste kabel meegeleverd. Met aan één kant USB en aan de andere kant micro USB. Hij laadt het beste en snelste als je hem in een USB-adapter stopt, dus niet in je laptop.  

Het lampje op je Case Air knippert tijdens het laden. Eerst rood, dan paars en tenslotte groen als hij vol is. Als het lampje stopt met knipperen is hij vol. Nu kun je de Case Air aansluiten op je camera. Ook daarvoor zijn weer diverse kabels meegeleverd, omdat elke camera weer een andere aansluiting heeft.

Druk de knop in zodat de Case Air aangaat. Je ziet eerst het batterijlampje en daarna begint het blauwe WiFi netwerk lampje te knipperen. Zodra de netwerkverbinding met je apparaat (smartphone, tablet, computer) goed is, gaat het blauwe lampje branden in plaats van knipperen

Ga op je apparaat naar je netwerkinstellingen en kies het Case Remote WiFi netwerk. Het wacthwoord staat onderop je Case Air. TIP: schrijf dat wachtwoord even in de QuickGuide zodat je het niet kwijtraakt. Bij veelvuldig gebruik kan de code op de Case Air onleesbaar worden. Open de app op je smartphone/tablet/computer en je kunt aan de slag!

Meer informatie lees je op de Case Air Wireles Tethering FAQ pagina