Scott Kelby Tethering Kit

Iedereen kent Scott Kelby, natuurlijk van zijn meer dan 65 bestselling boeken over Photoshop en Lightroom. Hij fotografeert veel en heeft zelfs zijn eigen Scott Kelby Tethering Kit. In dit artikel lees je wat hij gebruikt.

Het Scott Kelby Tethering Kit combineert Scott zijn favoriete Tether Tools producten. Van de draagbare, maar stabiele Tether Table Aero tot de goed zichtbare oranje USB TetherPro-kabel, deze producten zijn alles wat je nodig hebt om het ultieme tethered werkstation te creëren voor opnames in de studio of op locatie.

Take It from a Pro

Tether Table Aero

Ontworpen om de creatieve doeleinde van fotografen en creatievelingen die lichtgewicht en verplaatsbare werkstations zoeken. De Aero Table past perfect op alle standaard lightstands, camera statieven en andere statieven dankzij de 3 gaten onder in de LaJo bracket die onder de tafel zit.

Er zijn verschillende maten tafels, kies degene die bij jou past

https://store.frankdoorhof.com/tether-tools/tether-tables/tether-table-aero

Aero Cup Holder (ASCUP21)

Waarschijnlijk Scott’s favoriete accessoire voor de Tether Table, de pop-out bekerhouder is ideaal voor blikjes/flesjes drinken, kleine gereedschappen of zelfs voor een telefoon! Het vrij dragende ontwerp zit bevestigd aan de zijkant van de tafel en schuif je mooi weg wanneer het niet in gebruik is.

SecureStrap (SS004)

De SecureStrap voor het Aero-systeem is ontworpen omje laptop aan uw Tether-tafel te bevestigen, zodat deze stevig op zijn plaats blijft staan

The SecureStrap has saved my laptop on more than one occasion.” – Scott Kelby

Aero XDC (AXDC/AXDCDuo)

Extra ruimte op de harde schijf! Met de Aero XDC + XDC Duo (eXternal Drive Compartment) kun je externe harde schijven op uw Tether Table Aero aansluiten zonder waardevolle ruimte op je tafel te verliezen. Geniet van alle voordelen van het direct te kunnen back-uppen van je werk naar een externe harde schijf zonder dat je je zorgen hoeft te maken over waar je dat moet laten.

Aero ProPad for the Tether Table Aero

Het zacht en speciaal gemaakte traag schuimmateriaal zorgt ervoor dat de Aero-tafel en de uitrusting erop niet kunnen wegglijden of krassen. Dankzij de ribbels kan warme lucht uit de onderkant van je laptop snel weg. Kies de juiste maar

TetherPro USB Cable

Het verschillen tussen een gewone en een TetherPro kabel

De favoriete kabel van professionele fotografen over de hele wereld, TetherPro-kabels zijn ontworpen volgens de hoogste specificaties om signaalruis te filteren en transmissiefouten te verminderen, alle kabels zijn volledig afgeschermd om te beschermen tegen externe signaal interferentie. Kijk op TetherTools.com voor de juiste kabel bij je camera. Te bestellen in onze webshop.

The high-visibility orange color stops folks from tripping over your USB cable. Perfect for both in-studio or on location shoots.” – Scott Kelby

JerkStopper Camera Support and Clip-on (JS095)

De JerkStopper Camera Support is onmisbaar om de kabel aan je camera te houden. Kost veel minder dan de kosten van een reparatie aan je USB poort om maar niet te denken aan alle uren dat je je camera kwijt bent. De Clip-on schuif je aan je tafel om de kabel daar op zn plaats te houden.

Rock Solid Tripod Cross Bar (RSTAA4)

Dankzij de metalen constructie kunt u met de Cross Bar de Tether Table Aero op dezelfde solide ondersteuning monteren als uw camera. Fotografeer vanuit de balheadd of fotografeer met de hand en gebruik de balhead als een plek om je camera neer te zetten wanneer je even niet fotografeert. Aan de andere kant monteer je je tafel.

Rock Solid Tripod Roller (RSDL012)

De Rock Solid Tripod Roller geeft wielen aan vrijwel elk statief en biedt mobiliteit voor Tether Table Laptop-werkstations.

Usually you have to pick up and move your tethered workstation, and if you do that you have a chance to knock your laptop off. I’d much rather have it be rolling. The Tripod Roller is very portable, folds up and fits into its own case, and works for any tripod.” – Scott Kelby