Tether Tools Sunshade, je laptop buiten gebruiken

Het is op dit moment prachtig weer in Nederland. En normaal gesproken gaan we graag op pad. Nu even niet. Dus is dit een uitstekend moment om de nieuwe Tether Tools Aero Sunshade te testen. 

de Sunshade is makkelijk op te vouwen en heeft een ingebouwd opbergnetje

We kennen het wel, die hinderlijke reflecties in je scherm als de zon schijnt. Een tablet is van zichzelf al wat helderder, maar toch blijft het lastig om te zien. Tijdens workshops nemen we dan ook altijd een “tentje” mee, of we laten de grote iPad gewoon van hand naar hand gaan. Hij is gelukkig nog nooit gevallen. Nadeel van zo’n tentje is dat hij snel kan wegwaaien en dat je moet opletten dat er niet toch nog zon invalt. Vaak zitten er te weinig gaten in om kabels door te laten lopen of om hem vast te zetten aan een tafel

In het verleden hebben we ook wel andere oplossingen geprobeerd. Zo hebben we een laptoptas met zonnekap en ingebouwd tafeltje dat je op een statief kon zetten, maar dat was niet erg stabiel en ook nog erg zwaar om mee te nemen, vooral op (vlieg)reis. En toen we het tentje vergaten werkte een grote doos ook prima (als hij niet wegwaaide tenminste)

zonder bescherming is de iPad nauwelijks te bekijken

De Tether Tools Aero Sunshade is naar een ontwerp van bekende tassenmaker Think Tank Photo en beloofd een beter beeld, ingebouwde strap om vast te maken aan je tafel, ingebouwde zakjes voor accessoires en voor de strap en pullover hood, voldoende ventilatiegaten die je ook voor kabels kunt gebruiken en een antislip bodem. Tot maximaal een 17″ laptop. Hij is ook makkelijk op te vouwen in zijn eigen tasje.

het beeld is stukken beter en je ziet hier ook goed de ingebouwde zakjes en de antislip bodem
maar van een afstandje valt er nog steeds licht in
daarom zit er een “pullover hood” verstopt in een van de zakjes
sneak peak!
ruimte genoeg om er in te kijken en gelijk sterren te geven aan je beste foto’s!

Ruim op voorraad en te koop bij de betere fotovakhandel of online in onze store De adviesprijs is €120,00