Tether Tools producten om thuis te werken

In de huidige economie is thuiswerken een must. Scholen zijn dicht en sportverenigingen en verdere buitenactiviteiten ook. En terwijl onze helden, in de verpleging, transport en supermarktpersoneel doorbuffelen moeten wij er wat van maken samen met ons gezin. In en om het huis.

In je foto studio gebruik je waarschijnlijk al een aantal Tether Tools producten om je workflow makkelijker te maken. Maar nu je studio praktisch stil ligt, kun je met deze producten ook je thuis kantoor fijner, ergonomischer en meer georganiseerd maken.

Tether Tools gear kan je ook thuis helpen, waar je ook wilt werken. In de keuken, aan de eettafel of zelfs als je op je fitness apparaat zit. Kijk maar naar de volgende ideeën

Tweede monitor

Je mist je tweede monitor vast. Meer desktop ruimte en een groter scherm. Op de juiste hoogte zodat je geen nek klachten krijgt. De Rock Solid VESA Dual Monitor Mount (op aanvraag) zet je eenvoudig met de Rock Solid VESA Studio Monitor Mount for Stands op elk statief (op voorraad) .

Trouwens de monitor die je in je studio gebruikt en die op de Rock Solid VESA Studio Monitor Mount for Stands staat, kun je natuurlijk ook prima gebruiken als (tweede) monitor bij je laptop. Dus neem hem mee naar huis .

op de Rock Solid Monitor Mount zit de VESA Dual Monitor Mount

Er is ook een quick release systeem beschikbaar voor als je je monitor vaak meeneemt . De Solid VESA monitor Quick Release System (op aanvraag)

iPad als tweede monitor

Je kan ook heel makkelijk je iPad als tweede monitor op je laptop aansluiten, bv met DUET sofrware. Om je iPad rechtop te zetten heb je een X Lock Pivot Stand nodig en een geschikte case, bv de Proper iPad Case Je hoeft dit natuurlijk niet aan te schaffen, het is maar een idee.

Buiten werken

Je kan natuurlijk ook lekker buiten gaan zitten. Maar met deze mooie dagen zie je niks, dus gebruik dan je Aero Sunshade om de zon buiten te houden. Zie ook een vorig artikel

Hier de Aero Sunshade in gebruik met de iPad

En blijf opgeladen tijdens je werk

Een fijne plek gevonden? Maar is daar geen stroom? Kijk dan eens naar de ONsite USB-C 26.800 Battery pack (op voorraad) Een grote capaciteit accu voor je laptop tablet of telefoon. Voor USB en USBC-C apparaten.