Wat is VESA?

VESA betekent letterlijk : “Video Electronics Standards Association” . Nu weet je nog steeds weinig behalve dat het een standaard is. Het is een standaard voor beeldscherm of monitor ophang mogelijkheden. Deze standaard zorgt ervoor dat je je beeldscherm, monitor of TV kunt ophangen met of aan een VESA beugel.

De VESA op je monitor ziet eruit als een vierkant met gaten erin, normaal gesproken zitten die gaten 75mm uit elkaar, maar 100mm kan ook.

Voor fotografen en filmmakers is de Rock Solid Vesa Studio Monitor Mount een mooie oplossing. Hiermee zet je je monitor (of iMac) op elk statief, en zijn er extra gaten om andere dingen zoals een paraplu of flitser of zelfs camera te mounten.

de STDVU-2, koop hem bij je lokale dealer of in onze webshop.

Je kan de monitor draaien in landscape of portret en er zit ook een tilt functie op, zodat je de monitor naar achter (als je erop kijkt) of naar voren kan buigen als hij hoog staat.

Deze beugel kan beeldschermen tot 35 kg aan en is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Door de Tru Vu technologie kun je de monitor goed vasschroeven, waardoor hij niet gaan bewegen of zakken. Wil je de monitor met mount gaan vervoeren, dan kun je de mount eenvoudig inklappen voor een plat pakket.

Dit product komt met Tether Tools Lifetime Warranty

de verschillende adapter platen zijn op bestelling leverbaar

.