Wat voor kabel heb ik nodig?

Vooral online is het makkelijk om de verkeerde kabel te bestellen. Er zijn immers meer dan 34 soorten TetherPro kabels die of USB(A) of USBC hebben. Gelukkig hebben de meeste laptops allebei. Maar voor de duidelijkheid leg ik het nog even uit.

Links het oude, bekende USB(A) en rechts USBC

Het is handig als je alvast weet wat voor poort je computer heeft. Links dus het oude bekende USBA en rechts de nieuwe USBC. USBC is sneller, makkelijker in te steken (bij USBA kan het maar op 1 manier en je begint altijd fout. Vaak kan je je camera ook nog tegelijk opladen met USBC. Voor ons (met Sony camera) was dat een zegen, bye bye batterij oplader, nooit meer mee op reis, geen verloopstekkers. Heerlijk!

Maar hoe vind je nu de juiste kabel?
Ga naar TetherTools.com, klik op SEARCH BY CAMERA. vul alle gegevens in en daar komt je model. Ja maar, wat is dan het model nummer? Gooi de kabel in je winkelmandje (ad to cart) en ga vervolgens naar je winkelmandje. Daar staat het artikelnummer in de omschrijving.

Waarom staat er niet gelijk het artikelnummer bij? Dat is mij (Annewiek Doorhof) ook een raadsel. Misschien staat het niet zo mooi. Ik ken ook webwinkels die het express niet doen, zodat je moeilijker kan vergelijken met andere webwinkels. In onze webshop staan de artikelnummers er wel bij. We werken alleen nog aan de zoekfunctie.

De USBC kabels herken je aan het artikelnummer dat begint met CUC

Hulp nodig? Bel of mail me, of zoek me op social media.