Monteer een iPad, tablet of Surface Pro waar je maar wilt.

Je tablet monteren op locatie? Het kan heel handig zijn om je tablet te gebruiken voor draadloos tethering. Je klant, of in ons geval workshop deelnemers, kunnen dan gelijk het resultaat zien. De AeroTab is een universele mount voor alle mogelijke tablets, bekijk de video.

Voordelen zijn onder andere:

  • Werkt met alle tablets: iPad, Android, Wacom, Microsoft Surface Pro
  • Neemt weinig ruimte in en is snel opgezet
  • Twee maten zorgen voor een perfecte pasvorm
  • Gebruik je bestaande hoesje of helemaal geen hoesje
  • Alle metalen constructies zijn extreem duurzaam, gemaakt van aerospace aluminium
  • Levenslange garantie

Wat is de Aerotab van Tether Tools?

De AeroTab houdt tablets gemakkelijk veilig vast en stelt fotografen in staat hun tablet op elk niveau te plaatsen en op elke plek die ze nodig hebben. Bijvoorbeeld aan hun camerastatief . De kern van het eenvoudige maar effectieve ontwerp van de AeroTab is het veelzijdige beugelsysteem van Tether Tools dat het mogelijk maakt om het te monteren op de meest voorkomende soorten ondersteuning en handgrepen, zoals de Quick Release Arca-stijl, 1/4 ″ -20 statief schroefdraad, 3/8 ″ statiefbevestiging en een 5/8 ”(16 mm) Baby Pin. Dit maakt het mogelijk om hem op bijna alles te monteren!

Een nieuwe kopen omdat je upgrade naar nieuwe iPad of Surface Pro (bijvoorbeeld), is niet nodig. De AeroTab is universeel en net zo flexibel is als jij.

Ontworpen met een veilige hoek tot hoek diagonale beugel, houdt de AeroTab het scherm van een tablet, evenals alle knoppen, camera’s, luidsprekers en poorten open en toegankelijk. De AeroTab S2 / S4 is ontworpen voor een strakke pasvorm op de hoeken van standaard en kleinere tablets, en de AeroTab L2 / L4 is voor grotere tablets, afhankelijk van de diagonale afmeting van je tablet. Je kan kiezen uit een Lajo Bracket, 4 mount, zoals ook op de tafels, of een de kleinere arca mount. Zie onderstaande afbeelding.

Wel op voorraad, maar nog niet in de shop. Neem contact met ons op om te kopen.