Efficiënter workflow met Tether Tools clamps & mounts

Elke fotograaf heeft zijn eigen apparatuur om zijn/haar unieke beelden te maken . Maar of je nu een trouwfotograaf, eventfotograaf, natuurfotograaf of andere fotograaf bent, de juiste hoek en setup is het belangrijkste voor het perfecte plaatje.


Maar wat voor fotograaf je ook bent, je wilt je camera in portret of in landscape-stand. En als je meer dan 1 hotshoe nodig hebt bv voor een ledlampje of microfoon, kun je een L-bracket gebruiken. Want je wilt en/of kunt niet rondsjouwen met zware apparatuur, maar effectief en snel werken.

Met de Tether Tools clamps en mounts helpen je hierbij. Zo heb jij je handen vrij en kun je sneller en efficienter werken. De Tether Tools clamps en mounts zijn ook nog licht van gewicht en compact. Handig is dat ze onopvallend geplaatst en makkelijk verwijderd worden.

De TetherArca Air Diret Clamp voor L-Brackets (AD-ARCA)

TetherArca

TetherArca Cable Clamp voor L-Brackets (TA-CCLB)

De nieuwe producten uit de TetherArca reeks kun je makkelijk aan je bestaande L-bracket op je camera vast maken. Maar aan je Arca mount (die je onderop je camera schroef als je een statief gebruikt) kan natuurlijk ook.

  • De TetherArca Cable Spacer (TA-CPLB) zorgt ervoor dat je je tetherkabel makkelijk vertikaal aan je L-bracket kan maken zodat je in portret stand kan schieten
  • De TetherArca Cable Clamp (TA-CCLB) zorgt er voor dat je kabels goed en veilig vastzitten aan je L-bracket
  • Met de TetherArca Air Direct Clamp (AD-ARCA) kun je je Air Direct Wireless vastmaken aan je L-bracket. maar natuurlijk ook andere accessoires die een coldshoe hebben.
TetherArca Cable Spacer voor L-Brackets (TA-CSLB)

Handig! de Tether Arca Air Direct Clamp en de Cable Clamp hebben een extra 1/4″-20 opening om andere accessoires te mounten

Rock Solid Master Articulating Arm

de Rock Solid Articulating Arm (RS221)

Fotografen en videografen moeten flexibel zijn. Of je nu fotografeert of filmt, je moet veelzijdig zijn en gelijk je werk kunnen beoordelen. De Rock Solid Master Articulating Arm is superhandig. Je kunt hem op verschillende manieren verstellen voor de juiste positie. Je kan er een tablet, een kleine monitor, camera, ledlampje of wat je maar wilt aan bevestigen

Rock Solid 4-Head Tripod Cross Bar

Rock Sold 4-Head Tripod Cross Bar (RSTAA4)

Of je nou naar je laptop in je studio schiet of op locatie. de Rock Solid 4-Head Tripod Cross Bar is een must-have. Deze elegante oplossing zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld je laptoptafel direct naast je camera kunt zetten. maar je kan er ook wat anders op zetten, denk aan een beeldscherm, iPad of iets anders met een 3/8″ aansluiting. Dankzij het dual-locking systeem en grote schroeven is je apparatuur stevig bevestigd. De bevestigingspunten zijn onafhankelijk van elkaar vast of los te maken.

StrapMoore

StrapMoore, vernoemd naar Scot Kelby’s assistent Brad Moore (SSMRST)

Fotografen zijn altijd op zoek om kleine dingen vast te maken in de buurt van de camera. Met de StrapMoore kun je makkelijk diverse kleine accessoires met klittenband vast maken aan je camerastatief of lamp statief. Losmaken en verplaatsten is kinderspel. Wat kun je allemaal vastmaken met de StrapMoore? Je lichtnetadapter van je laptop, een externe batterijn (van je CaseRelay bijvoorbeeld) of zelfs een speed light. De StrapMoore is voorzien van hevay-duty klittenband genaamd GripperElastic. Ze beschermt niet alleen je apparatuur maar zorgt er ook voor dat het niet op de grond valt. Je kan hem werkelijk overal aan vastmaken als je stang of stand van maximaal 7 cm dik.

RapidMount SLX with RapidStrips


Zou jij ook niet graag je statieven thuis willen laten? In plaats van je speedlights discreet op een statief te zetten of ergens aan te hangen, met de kans dat iemand over het statief struikelt of dat hij hinderlijk in de weg staat? Denk eens aan de RapidMount SLX. Deze multi-surface speed light houder kun je ze aan elke muur of gladde ondergrond vastmaken met de speciale pressure-activated RapidMount zelfklevende strips. De SLX heeft een een verstelbare houder (drawstrings) waardoor je speedlight goed en veilig blijft zitten. De Strips kun je veilig en makkelijk verwijderen zonder sporen achter te laten.