Makkelijke fotografie hack. Monteer je harddisk aan je laptop (of iPad)

Als fotograaf staat er altijd genoeg apparatuur op onze verlanglijstjes. Alhoewel, in sommige gevallen, is het gewoon niet praktisch of mogelijk om het allemaal te kopen. Terwijl fotografie apparatuur soms best heel duur kan zijn, is er een grote selectie van tether tools producten die in verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Op set in je studio maar ook op locatie. Op die manier haal je het meeste uit je investering. Hier is een fotografie hack voor jou, die de efficiëntie en creativiteit vergroten.

Monteer je externe harde schijf aan je laptop

Er zijn maar weinig veilige plekken om een draagbare harde schijf te plaatsen tijdens het werken op de laptop. Natuurlijk, als je een tether table Aero gebruikt, kan je heel makkelijk een Aero XCD gebruiken, daarmee kan je externe harde schijf veilig plaatsen onder de tafel.

Met maar een ander tether tools artikel kan je een ook een handige oplossing creëren. Namelijk om de externe harde schijf vast te maken aan de achterkant van jouw laptop. Als eerste plaats je een RapidStrip aan de achterkant van de Rock Solid LoPro Phone Mount. Daarna druk je de LoPro Phone Mount stevig tegen de achterkant aan. Beveilig de externe harde schijf in de houder, sluit de externe harde schijf daarna aan op de laptop met een korte tetherPro USB kabel. Zo makkelijk is deze fotografie hack. Je kunt de externe harde schijf uit de Rock Solid LoPro Phone Mount halen zo vaak je maar wilt, de LoPro Phone Mount blijft stevig vast zitten aan de laptop voor de volgende keer dat je de externe harde schijf weer wilt gaan gebruikt. Hou wel in je achterhoofd dat de LoPro Phone Mount geen permanente bevestiging is, aangezien je de RapidStrips gewoon weer kunt verwijderen van de laptop zonder dat er een plakkerige rand achterblijft.