4 functies voor de Rock Solid Externe Powerbank

De Rock Solid externe accu, ofwel powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh en daar heb je wat aan! Met 2 uitgaande USB poorten kun je makkelijk en snel twee apparaten tegelijk opladen. De oplaadbare lithium polymer battery heeft een interne microchip die het voltage checkt van het aangesloten apparaat. De lampjes geven aan hoe vol hij nog zit. Bovendien is hij erg compact. Nu in de aanbieding voor maar €29,95 (klik hier om te bestellen). In dit artikel lees je wat je nog meer met deze Powerbank kan doen.

  1. Gebruik hem met je ONsite Relay Camera Power System.
    Dankzij de ONsite Relay Camera System gaat je camera batterij nooit leeg. De ONsite Relay is er in USB en USBC en samen met een een compatible Coupler kun je je camera rechstreeks op een powerbank of stopcontact aansluiten. Zo kun je wel 3 tot 10 keer zo lang fotograferen zonder dat je batterijen leeg gaan.

2. Doe jij ook de alles op je telefoon, van bellen, emailen, internetten, social media, telebankieren, filmen, foto’s maken en nog veel meer. Dan gaat je batterij ook sneller leeg. Houd de powerbank bij de hand om hem tussentijds op te laden

3. Gebruik jij je iPad als tweede monitor? Of als preview tijdens je photoshoot?
De Rock Solid External Batterij pack is ideaal om hem op te laden.

De powerbank kan twee apparaten tegelijk opladen

4. De powerbank laadt alles op wat met usb kan worden opgeladen, zoald je Lumecube, je bleutooth speaker, je GoPro en nog veel meer.

Bescherm je powerbank en laat hem opvallen, door de speciale siliconen sleeve in zwart of oranje. De sleeve past goed en beschermt hem tegen krassen en omdat de sleeve geribbelt is, is hij dan minder glad zodat hij niet uit je hand valt of van de tafel glijdt. En natuurlijk valt hij dan meer op.

De powerbank is zo ongeveer zo groot als een iPhone en dankzij de optionele geribbelde sleeve heeft hij een goede grip.

Klik hier om de powerbank te bestellen

De sleeve kost €10,00. Klik hier voor de online webshop.